Apie teises ir nuogybes

2011-07-26

Kilo čia toks skandaliukas dėl Vilniuje esančios dažų parduotuvės, kurioje pirkėjus aptarnauja dvi baisiai, nu neišpasakytai baisiai išsiplikinusios mergos :) Jau anksčiau pastebėjau straipsnį, kuriame dažų parduotuvės savininkas dar tik planavo vyrukams tokią atrakciją ir galvojau, nu negi tikrai bus pasipiktinusių? Pasirodo, yra :)

Ypač juokingas A. Burnikienės teiginys, kad čia kažkur slypi pažeidimai. Man kyla klausimas, o tai kas čia yra pažeidžiama? Teisės kažkieno? Mano teisių niekas čia nepažeidžia, aš žinau, kaip moters kūnas atrodo. Dėl manęs tai gali nuogos dirbti (tik va viešoj vietoj nuogam įstatymai draudžia rodytis). Ir mano vyro teisių niekas nepažeidžia, jis irgi dar ne to matęs :) O jei pažiūrės, tai kas atsitiks? Akys iškris?

Ir mano vaiko teisių čia niekas nepažeidžia, nes paplūdimyje, baseine, vandens parke dar ne tokių plikšių pamatyti galima. Guli sau prie jūros be liemenėlių, su stringais ir be jokių permatomų suknelių. Tai dabar man nevesti vaiko į paplūdimį, nes jo teises ten kažkas pažeidžia? Juk braziliško tipo bikiniai ne ką daugiau ten dengia :) O baseinai ir pakrantės irgi viešos vietos, negi dabar liepti mergoms su sukniom iki žemės degintis ir maudytis? Jei keli paaugliai atbėgs pažiūrėti į merginas, tai ką jie ten pamatys blogesnio nei mato olialia kalendoriuose, ant Cosmo žurnalų viršelių, per TV ar internete? :)

Tuo labiau, niekas nepažeidžia merginų teisių. Juk jų niekas neprivertė tokio darbo dirbti. O jau ką pagalvos jų šeimos, tai čia jų pačių reikalas, tegu tarpusavyje ir aiškinasi savo teises. Jau net ne Marijos žemėj pasijaučiau, o kaip kokio radikalaus islamistinio režimo šalyje. Uch :)

P.S. Jei uždraus tokia apranga dirbti, tegu uždraudžia vyrukams vienomis plafkėmis (net ne šortais) ir šliopkėmis vasarą po kiemus trainiotis ir iki artimiausios parduotuvės alaus taip apsirengus šlepsėti. Arba bent jau tegu liepia jiems gražiai atrodyti, nes jie pažeidžia mano teises į estetišką vaizdą.

Kategorija: Uncategorized | Komentarų: 22

Pasiguosiu

2011-07-11

Aš labai viešai ir bobiškai pasiguosiu. Ne ne, apsirengt turiu ką ir vyrai ne kiaulės, bet nežinau, ką daryt su savo plaukais. Baisiai norisi kaip nors kitaip, nei visada, bet nenoriu plaukų nei dažyt (nu dar ko, kai pagaliau ataugo natūrali spalva), nei nusirėžt. Bet kiek internetuose žvalgiausi, tai ilgų plaukų šukuosenos yra trijų tipų – su įstrižais kirpčiais, su baisingai daug tiesių kirpčių ir be kirpčių. Tiesūs ir daug man tikrai netiks (per smulkus veidas), o visi kiti variantai man jau įgrisę arba atrodo baisiai nepatogūs. Daugiau »

Kategorija: Visko po truputį | Komentarų: 435